ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τα Νέα & οι Ανακοινώσεις μας

 

Στις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Βράβευση του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος του Ross Daly, στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου στο Ηράκλειο. Στο “Λαβύρινθο” θα απονεμηθεί το μετάλλιο για το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη για το 2012 από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Η υποψηφιότητα του “Λαβύρινθου” για το Βραβείο προτάθηκε και υποστηρίχθηκε από τον ευρωβουλευτή Σπύρο Δανέλλη.

e.c. prize labyrinth

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τη σύντομη παρουσίαση του θεσμού του Ευρωπαίου Πολίτη, από τον εκπρόσωπο του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντώνη Καϊλή, την παρουσίαση του βραβευθέντα από τον βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σπύρο Δανέλλη, του Ross Daly και τη βράβευση του Μουσικού Εργαστηρίου.

Θα ακολουθήσει μια μικρή μουσική παράσταση από τον ίδιο τον Ross Daly και τους συνεργάτες του. Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

O Λαβύρινθος ταξίδεψε στις Βρυξέλλες στις 6 Νοέμβρη όπου παρέλαβε το Βραβείο από την Αντιπρόεδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Άννυ Ποδηματά, και τον πρόεδρο Martin Schulz.citizens prize_winners 2012_president

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις