ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τα Νέα & οι Ανακοινώσεις μας

FB cover seminars

"Το Μουσικό Εργαστήρι «Λαβύρινθος» αναπτύσσει δράσεις κάνοντας επιλογές που ως μοναδικό στόχο έχουν την υλοποίηση των καταστατικών του σκοπών. Η αισθητική, η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια των ανθρώπων που εκπροσωπούν το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου εξασφαλίζουν το ποιοτικό υπόβαθρο και αισθανόμαστε ότι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια σταθερή και πολυεπίπεδη συνεργασία.

Η πρώτη της έκφραση αποτυπώνεται σε ένα πρόγραμμα 14 χειμερινών μουσικών σεμιναρίων που για πρώτη φορά θα υλοποιηθούν στις υποδομές του. Με αυτό τον τρόπο θεωρούμε ότι κάνουμε πιο εύκολη την πρόσβαση σε εκατοντάδες μουσικούς που διαμένουν στη πόλη του Ηρακλείου ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουμε το σύνολο των υπηρεσιών στους πολυάριθμους μαθητές μας από όλο τον κόσμο σε ότι αφορά τις συνθήκες διεξαγωγής των σεμιναρίων μας κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ο κύκλος 6 συναυλιών που συνοδεύει τα μουσικά σεμινάρια στους εξαιρετικούς χώρους που διαθέτει το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου συμπληρώνει τον Μουσικό Λαβύρινθο του χειμώνα στη πόλη μας."

Για την ΑΜΚΕ Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος,

Αντώνης Αντωνακάκης


"Η συνεργασία του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου είναι για μας μια εξέλιξη μεγίστης σημασίας. Με αυτή τη σύμπραξη θα αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες να προωθήσουμε και να παρουσιάσουμε από κοινού δραστηριότητες εκπαιδευτικού τύπου και συναυλίες με κορυφαίους καλλιτέχνες από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου καθώς και από της περιοχές της Ασίας και της Αφρικής με τις οποίες οι Μεσογειακοί λαοί είχαν ανέκαθεν στενές και δημιουργικές σχέσεις.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας να τονίσουμε και να δώσουμε έμφαση στις διαχρονικές παραδόσεις καθώς και στη σύγχρονη δημιουργική δραστηριότητα αυτής της γεωγραφικής περιοχής. Μια περιοχή που ενώ διακρίνεται απο έναν ιδιαίτερο πολιτισμικό πλούτο, σήμερα δοκιμάζεται από έκρυθμες καταστάσεις που απειλούν πολύ σοβαρά τη δυνατότητα συνέχειας αυτών των πολιτισμών. Η τέχνη ωστόσο πράγματι ενώνει τους ανθρώπους και μας διδάσκει ποιες είναι οι αληθινές αξίες της ζωής μας."

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, 

Ross Daly

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις