ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Οι καθηγητές που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Λαβύρινθου

Instagram: chrysanthi.gkika

Facebook: Chrysanthi Gkika

Η Χρυσάνθη Γκίκα γεννήθηκε στην Αθήνα και μυήθηκε στην ελληνική παραδοσιακή μουσική και τους λαϊκούς χορούς από την παιδική της ηλικία. Σε ηλικία 13 ετών άρχισε να μελετά τη λύρα της Κωνσταντινούπολης με τους Στρατή Ψαραδέλλη, Σωκράτη Σινόπουλο και Derya Turkan, παράλληλα με τις σπουδές της στη δυτική κλασική μουσική και στο πιάνο.

Instagram: avgerinigatsi

Facebook:Avgerini Gatsi

Η Αυγερίνη Γάτση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989, αν και η οικογένειά της έχει καταγωγή από την Ήπειρο. Σπούδασε στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης, όπου διδάχθηκε τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά της βυζαντινής και ευρωπαϊκής μουσικής παίζοντας ney, bağlama σάζι και πιάνο.

Instagram: lamiayared

Facebook: Lamia Yared

Η Lamia Yared είναι τραγουδίστρια, ουτίστρια. Αντλεί το ρεπερτόριό της από τη μουσική της Μέσης Ανατολής, ερμηνεύοντας το Muwashahat (κλασσικό αραβικό φωνητικό ρεπερτόριο), τα σεφαραδίτικα τραγούδια καθώς και την τουρκική κλασική μουσική, μελετώντας ξανά τις πλούσιες μουσικές παραδόσεις της οθωμανικής κληρονομιάς.

Ross 1 sInstagram: rossdaly9
Fb: Ross M. Daly
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Official Website: www.rossdaly.gr

Το ταξίδι του Ross Daly στις μουσικές του κόσμου είναι ταυτόχρονα μια πορεία ζωής. Γεννημένος στην Αγγλία από Ιρλανδούς γονείς, ταξιδεύει μαζί τους σε πολλές χώρες και σύντομα αναδύεται το βαθύ του ενδιαφέρον για τη μουσική.

Instagram: danailoukidi

Facebook: Danai Loukidi

Η Δανάη Λουκίδη γεννήθηκε στην Αθήνα και άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα κλασικού βιολιού σε ηλικία έξι ετών. Μετά το γυμνάσιο, έστρεψε το ενδιαφέρον της στη μουσική κληρονομιά της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου. Σπούδασε βιολί στο Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου και συνέχισε τις σπουδές της στο Πολυτεχνείο της Κωνσταντινούπολης (ΙΤU).

Pedram 20Instagram: pedramkhavarzamini
Fb: Pedram Khavarzamini
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Official Website: pedramkhavarzamini.com


Ο Pedram Khavarzamini, γεννήθηκε το 1975 στην Τεχεράνη. Έμαθε να παίζει το τόμπακ με τους Kamyar Mohabbat και Bahman Rajabi.

Facebook: Hania Mariam Luthufi

Η Hania Luthufi είναι τραγουδίστρια και μουσικοπαιδαγωγός με έδρα το Κολόμπο της Σρι Λάνκα. Το ενδιαφέρον της για τη χρήση της φωνής ξεκίνησε με το quirath (που γράφεται επίσης qirat) στην παιδική της ηλικία, τη χορωδιακή μουσική στο σχολείο.

Efren 20Instagram: efren.lopez.sanz

Facebook: Efrén López Sanz

Official Website

Μουσικός από τη Βαλένθια, συνθέτης, παραγωγός και ηχολήπτης με εξειδίκευση σε νυκτά μουσικά όργανα, από την Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.

Instagram: la.parejila

Facebook: Isabel Martin

Επίσημη Ιστοσελίδα

Η Isabel Martín έχει σπουδάσει τραγούδι και παραδοσιακά κρουστά της Ιβηρικής Χερσονήσου και άλλων Μεσογειακών χωρών. Ξεκίνησε στο
‘Centro de Cultura Tradicional’στη Σαλαμάνκα, όπου σημαντικό έργο του είναι η συλλογή και η διάδοση του παραδοσιακού καστιλιάνικου πολιτισμού. Αργότερα συνέχισε την εκπαίδευσή της με τον Eliseo Parra, γνωστό λαογράφο στην Ισπανία, όπου είναι ακόμη μαθήτρια.

Spyridakis 20
Facebook: zacharias spyridakis

Ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 από γονείς κρητικούς. Με την Κρητική Λύρα ασχολείται από το 1980.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις