ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Οι καθηγητές που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Λαβύρινθου

TvetankaΗ Tzvetanka Varimezova γεννήθηκε στη Βουλγαρία. Πήρε πτυχίο διεύθυνσης ορχήστρας και παιδαγωγικής παραδοσιακών μουσικών οργάνων από την Ακαδημία Μουσικής και Χορού του Plovdiv. Κατά το 1980 διηύθυνε την τοπική χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού και χορού στην πόλη Pazardzhik.


Το 1990 διετέλεσε σολίστ και βοηθός χορωδιακής διεύθυνσης ενός συνόλου επαγγελματιών τραγουδιστριών στη Σοφια, συμπεριλαμβανομένου του Bulgarian National Ensemble of Folk Song and Dance (Ιδρυτής, Filip Kutev). Έχει κάνει πολλές σόλο ηχογραφήσεις και είναι διάσημη για την λαμπρότητα, τον υψίσυχνο ποιότητας ήχο της φωνής της και την ερμηνεία των ιδιαίτερων τραγουδιών της περιοχής της.

Απ’ το 2001, ζει στις Η.Π.Α. και διδάσκει στο UCLA. Εκεί έχει δουλέψει με διάφορες χορωδίες:"Nevenka"- Los Angeles, "Zhena"- San Pedro, "Kitka"- San Francisco και "Planina"- Denver, Colorado. Έχει επίσης παραδόσει πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα, Δανία, Ιαπωνία και Γαλλία αλλά και διάφορες συναυλίες με τη χορωδία του UCLA, "Superdevoiche". Το καλοκαίρι του 2005 ο Ivan και η Tzvetanka διοργάνωσαν το πρώτο διεθνές τούρ για το UCLA Balkan Ensemble, που περιελάμβανε συναυλίες σε όλη τη Βουλγαρία και συμμετοχή στο International Folk Festival, Bourgas...

 

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις